ΝΕΑ ΓΡΙΠΠΗ: Οι φαρμακοβιομηχανίες ρεφάρουν με ραγδαίους ρυθμούς

medsΓαλλικές, ελβετικές, βρετανικές φαρμακοβιομηχανίες βλέπουν τις κρατικές παραγγελίες να πολλαπλασιάζονται και μαζί τους και τα αναμενόμενα κέρδη. Μόνο η GlaxoSmithKline που δαπάνησε πάνω 3,2 δις. δολάρια για έρευνα, εξαγορές και επιπλέον παραγωγική ικανότητα έχει φτάσει να δέχεται παραγγελίες 440 εκατ. δόσεων, με την κάθε δόση να κοστίζει 1,6 δολάρια και να πουλιέται 10 δολάρια!!!

Σημειωτέον ότι την επόμενη πενταετία λήγουν πατέντες φαρμάκων που μέχρι σήμερα έχουν αποδώσει έσοδα 137 δις δολάρια, ενώ στο μέλλον θα μπορούν να παραχθούν πολύ φθηνότερα από οποιαδήποτε εταιρεία.

Θα επισημάνουμε, ακόμη, ότι ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη με αφορμή την εμφανιζόμενη ως πανδημία ένα μεγάλο πείραμα που δεν γνωρίζει σύνορα όσον αφορά την επιβολή κοινών μέτρων σε παγκόσμιο επίπεδο που προβάλλονται ως απαραίτητα για το καλό της ανθρωπότητας και στα οποία εμπεριέχονται ο ταυτόχρονος εμβολιασμός εκτεταμένων πληθυσμών σ’ ολόκληρο τον πλανήτη, έκτακτα μέτρα απομόνωσης επιβατών που διέρχονται από χώρα σε χώρα, δοκιμές ευρύτερων μέτρων έκτακτης ανάγκης όπως ο περιορισμός κατ’ οίκον μαθητών που τα σχολεία τους κλείνουν σε περιοδικά διαστήματα κ.α.

Φυσικά εξετάζεται ο ψυχολογικός αντίκτυπτος αυτών των μέτρων έκτακτης ανάγκης σε ευρύτερους πληθυσμούς και εξάγονται συμπεράσματα του «εμβολιασμού» τους με μικρές-μικρές δόσεις πανικού και ανασφάλειας ώστε να επιτευχθεί η ανοσία σε κάτι «μεγαλύτερο» που μάλλον προετοιμάζεται ή αναμένεται να προκύψει… Είδωμεν.

(Δημοσιεύτηκε από Συσπείρωση Αναρχικών)
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: