Το ίδιο τροπάρι το γνωστό

Εχθές 25 Σεπτεμβρίου στις 9:09 αναρτήθηκε στο πολυσύχνατο Troktiko (της ενημέρωσης με «αξιοπρέπεια») το παρακάτω κείμενο:

«ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Ο 27χρονος Αλβανός Μπολάνο (αδερφός του καταζητούμενου Νταμιάνο) φέρεται -σύμφωνα με τις αρχές – ότι είναι ο άνθρωπος που έφερνε λαθραία τα όπλα και τις ρουκέτες από τα σύνορα με δική του ομάδα και προμήθευε τρομοκρατικές οργανώσεις και μέλη του «Επαναστατικού αγώνα»! Η αντιαρματική ρουκέτα RPG που χτύπησε την «Αμερικανική Πρεσβεία» είναι…
από τον Μπαλάνο σύμφωνα με τις αρχές όπως και άλλα όπλα που ήρθαν στα χέρια τρομοκρατικών ομάδων. Οι αρχές θεωρούν ότι αυτό το πρόσωπο συνδέει κάποιες ομάδες και είναι ένας από τους υποκινητές των επεισοδίων τον Δεκέμβριο όταν δολοφονήθηκε ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος! Όλα έχουν μια συνέχεια και ξεκινάνε κυρίως μετά τον Δεκέμβριο με επιθέσεις στα Εξάρχεια(Μαντζούνης κ.α.) αφού από τότε και μετά αρχίζουν και οι δολοφονικές απόπειρες και οι εγκληματικές επιθέσεις. Οι δολοφόνοι της ΣΕΧΤΑ δεν είναι «ιδεολόγοι» αλλά εγκληματίες νεαρής ηλικίας. Και υπάρχουν οι συνδετικοί κρίκοι…

Αυτά λένε οι αρχές αλλά από εκεί και πέρα είναι μακριά οι αποδείξεις από τις ενδείξεις».

http://troktiko.blogspot.com/2009/09/blog-post_1812.html

Μια «αποκάλυψη» τόσο παλιά όσο και οι τακτικές του κράτους και των σφογγοκολάριων του, που σπεύδουν να δημοσιεύουν αυτά τα άθλια κατασκευάσματα. Αυτά που επιδιώκουν οι ανώνυμες ασφαλίτικες πηγές είναι εύκολο να τα κατανοήσει κανείς, αν λάβει υπ’ όψη του πως δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο ιδιαίτερα σε συνθήκες έντασης των κατασταλτικών ενεργειών, όπως τώρα.

Αυτή τη δημοσίευση αναπαρήγαν άλλες ηλεκτρονικές σελίδες, αβίαστα και προφανώς συμπορευόμενες με τις σκοπιμότητες που επιδίωκε αυτή η διαρροή-«αποκάλυψη». Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκε και ο ραδιοσταθμός του Σκάϊ.

Εννοείται πως οι διάφορες υπεκφυγές και υποσημειώσεις (on ή off the record) δεν μειώνουν την ευθύνη των μεταφορέων αυτών των «ειδήσεων».

Κατά τα άλλα, θυμίζουμε και το προηγούμενο αυτών των κρατικών και μιντιακών αθλιοτήτων, που στην περίπτωση του συντρόφου Α.Μ. χρονολογούνται τουλάχιστον από τον Ιανουάριο του 2009.

Σχετική ανακοίνωση της Συσπείρωσης Αναρχικών που αναφέρεται στα επαίσχυντα δημοσιεύματα:

 http://www.anarchy.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=250&Itemid=60

Αυτά προς το παρόν.

Both comments and trackbacks are currently closed.